Hoppa till sidans innehåll

Utprovning av klubbkläder!

18 MAR 2015 13:02
Klubben har skrivit ett nytt kontrakt med Yonex och där ingår bla att vi beställer klubbkläder, dvs overall, speltröja och shorts/kjol.
  • Skapad: 18 MAR 2015 13:02

Utprovningsexemplar har vi nu fått så det är dags för medlemmarna att prova ut rätt storlek. Det är ännu inte dags för beställning utan fram till 31 mars så kan man prova storlekar. I början på april gör vi beställningar och i dagsläget kan vi inte säga vad kläderna kommer att kosta. Det är beroende på hur många sponsorer som vill stödja klubben. Vi har redan ett par företag som vill sponsra klubben och styrelsen tar gärna emot förslag på fler företag som är intresserade av att synas på våra klubbkläder.

Dessa klubbkläder kommer vi att använda i flera år och det finns inget ekonomiskt utrymme för att ha ett lager av kläder utan detta är enda tillfället att beställa klubbkläder på länge, så passa på att prova ut kläder!

Det ska sägas att färgerna på utprovningskläderna inte är de vi kommer beställa.  Kläderna finns för utprovning på klubbens olika träningspass!

Skribent: Jonas Rindlaug

Postadress:
Visby Badmintonklubb - Badminton
Rackethallen, Botairlunden
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: mail@visbybadminton....

Se all info