Hoppa till sidans innehåll

Spela med oss!

15 NOV 2019 07:35
Välkommen att spela med oss. Vi har olika grupper från små barn till pensionärer, så klicka och se vad som passar. Testa på gratis.
  • Uppdaterad: 15 NOV 2019 07:35

Hej alla

 

Välkommen att spela med oss. Vi har olika grupper så se nedan vad som passar.

 

Vi kommer denna säsong köra träningar på tisdagar, onsdagar, torsdagar, fredagar och söndagar.

 

Nedan följer årets tider och grupper:

 

Tisdagar 17.00-19.00, Ungdomar - Emelie. I denna grupp spelar de som förra året var i träningsgruppen som spelade tisdagar och/eller torsdagar. Det innebär alltså de ungdomar från 11 år som spelat ett tag och även de som varit ute och tävlat under året. På denna träning kommer det vara både övningar med slagteknik och fotarbete samt matchspel och liknande.

 

Tisdagar 19.00-21.00. Seniorer. Seniorträningen med klubbens bästa spelare som kör på som tidigare men utan ledda träningar från Jonas.

 

Onsdagar 18.00-19.00, Ungdomar - Emelie. Denna grupp är för ungdomar från ca 11 år som inte spelat så länge tidigare eller som nyligen flyttat upp från vår söndagsträning. Under träningarna kommer fritt spel blandas med enklare övningar. Till denna grupp välkomnar vi också nya spelare som vill testa att spela badminton med oss!

 

Torsdagar 17.00-18.00, Integration - Shamima. Detta träningstillfälle är tänkt för våra integrationsspelare tillsammans med Shamima Aktar.

 

Torsdagar 18.30-20.30, Ungdomar - Jonas. Detta träningstillfälle är tänkt för våra tävlingsungdomar där övningar kommer blandas med matchsparring av våra seniorer och motionärer.

 

Torsdagar 19.00-21.00 Seniorer och motionärer - Karin för motionärerna. Seniorträning och motionsgruppen som tidigare år. Motionärerna träffas för att spela tillsammans och här vill vi även ha möjlighet att blanda grupperna med tävlingsungdomarna för spel. 

 

Fredagar 7.00-8.00 Bl.a. Bertil Lawergren Pensionärsgruppen kör på som tidigare år med spel för de älsta och därefter sedvanlig frukost.

 

Söndagar 11.00-12.00, De yngsta barnen - Stephanie och Malin. Barngruppen för spelare mellan 6-10 år som vill lära sig badminton på ett lekfullt och roligt sätt.

 

Söndagar 12.00-13.00, Klubben Speltid för medlemmar som känner sig sugna på att spela mer, eller för föräldrar som vill utmana sina barn 😉

 

Vi har inte velat dela in grupperna på förväg med vilka spelare som ska vara i vilken grupp utan vi hoppas att spelare och föräldrar själva kan hitta rätt grupp som känns bra, utifrån ambition och spelnivå. Det är okej att testa sig fram nu i början, och givetvis finns vi ledare för att hjälpa till när det behövs 🙂

 

Har ni några frågor angående tider och grupper får ni gärna skicka ett mail till This is a mailto link

 

För andra frågor hör av er till This is a mailto link

 

Kom och testa gratis för att se om du vill fortsätta.

 

Hoppas vi ses i rackethallen!

 

/Emelie, Visby badmintonklubb

Skribent: Björn Uppborn
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Visby Badmintonklubb - Badminton
Rackethallen, Botairlunden
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: mail@visbybadminton....

Se all info