Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


21 av våra U13 och U15 spelare fick 5 dagar av mycket Badminton under Denmark Junior i Odense. Lagmatcher och individuell tävling samt hel del tittande på Denmark Open under 5 dagar.
 
I Uppsala, Östersund och Hallsberg har säsongen inletts med kurser för tränare, ledare och föräldrar som certifierats till Shuttle Time-tränare.
 
Dags för omstart i Victor Badmintonligan. På måndag och tisdag den 21 och 22 oktober spelas fyra matcher, som alla är viktiga i striden för att nå Mellanserie A.
 
Nu har listan för godkända bollmärken för tävling uppdaterats för innevarande säsong.
 
Denmark Junior för U13-U15 arrangeras samtidigt i Odense som deras stora tävling Denmark Open. Datum 15-19 oktober.
 
Felix Burestedt flyger iväg för att delta på Dubai International, datum 16-20 oktober.
 

Denmark Open, Odense

(2019-10-14 19:58)
Danisa Denmark Open (BWF Super Tour 750, prissumma USD 750.000) arrangeras som vanligt i Odense, datum 15-20 oktober. Johanna Magnusson och Emma Karlsson deltar i damdubbel.
 
Uttagning för lagmatcher mot andra länder innan Swedish Youth Games 7-8 November, information i bilagorna nedan för U15 och U13.
 
Felix Burestedt är i fin form och har spelat sig fram till semifinal i Dutch Open som är en BWF super tour 100 tävling.
 
Samtliga svenska spelare är nu ute ur Junior-VM. Trots tre chanser nådde ingen åttondelen. – Godkänt spel, men det gäller för oss att nå en än högre nivå, säger sportchefen Jonas Herrgårdh.
 
En herrsingel och en damdubbel klara för spel i tredje omgången. Och en bra start på mixedspelet. Det blev resultatet för svensk del under tisdagens spel i Junior-VM i ryska Kazan.
 

Serieomgång 2

(2019-10-07 20:34)
Det är dags för säsongens andra serieomgång, som spelas kommande helg 12-13 okt. Här följer viktig information om sammandragens genomförande.
 

Serieomgång 2

(2019-10-07 20:34)
Det är dags för säsongens andra serieomgång, som spelas kommande helg. Observera att matchledare för respektive seriesammandrag skall vara icke spelande. Från och med denna säsong används onlineregistreing vid hantering av sammandragen.
 
Fyra vinster och tre förluster under första dagens spel och inga direkta överraskningar i utgången av matcherna.
 
Tufft motstånd väntar de svenska deltagarna på Dutch Open som har samlat ett starkt startfält.
 

Postadress:
Visby Badmintonklubb - Badminton
Rackethallen, Botairlunden
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: mail@visbybadminton.se

Se all info