Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Under hösten arrangerade Badmintonklubben Lugi en Coach Level 1-utbildning i Lund för 16 deltagare.
 
För alla er som gillar Victor Badmintonligan blir januari en extra julafton. Båda mellanserierna avgörs i sin helhet under januari månad. Här har ni spelschemat för de båda serierna.
 
Italian International spelas 12-15 december i Milano. Sex svenska spelare deltar i turneringen.
 
Förbundet arrangerar ett nationellt U13 läger i Täby, 2-5 januari. U13 kommer att vara i samma hall som U15 lägret (Täby Racketscentrum).
 
U17 Landslagslägret arrangeras i Trollhättan 2-5 januari 2020.
 
U19 Landslagslägret arrangeras i Uppsala 2-5 januari 2020.
 
Swedish Open, arrangeras 16-19 januari i Uppsala. Anmälan för svenska spelare ska skickas senast 10 december till förbundet.
 
Felix Burestedt har varit på Bosön i två dagar, inbjuden av SOK till tester och samtal för intag till SOK:s Topp & Talang program.
 
Badmintonligans grundserie avslutades med två spännande matcher på tisdagskvällen. Fyrisfjädern–Halmstad skulle avgöra vilket av lagen som blev tvåa respektive trea i grundserien och i Trollhättan behövde hemmalaget vinna för att säkra fjärdeplatsen.
 
Landslagslägret för U15 spelare arrangeras i Täby mellan 2-5 januari 2020.
 
En uttagning av fyra spelare har gjorts, övriga spelare kommer att tas ut efter landslagslägret 2-5 januari i Täby.
 
Aura tog chansen i kampen om fjärdeplatsen i Badmintonligans grundserie. 5-1 mot Täby sätter press på Trollhättan inför tisdagsmatchen. Och samtidigt tog Påvelund sin sjunde raka seger!
 
I samband med Swedish Open 2020 genomför Badminton Sweden återigen kampanjen ”Hundringen”. Kampanjen som redan fanns med på Swedish Open 1985 vänder sig till alla som brinner för badminton och vill vara med och aktivt stötta turneringen.
 
Regerande mästarna Halmstad mot årets nykomling Aura. Det var kvällens drabbning i Victor Badmintonligan. På banorna fanns både erfarna VM-spelare och oprövade debutanter och till slut avgjordes matchen i en svängig femsetare.
 
Två semifinaler och två kvartsfinaler blev facit för de svenska spelarna i Scottish Open i helgen.
 

Postadress:
Visby Badmintonklubb - Badminton
Rackethallen, Botairlunden
62155 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: mail@visbybadminton.se

Se all info